Eurocom Software

Wie zijn we?

Eurocom Software logoEurocom Software bvba is een softwarebedrijf gegroeid uit een eenmanszaak ontstaan in 1989.Maatwerksoftware ontwikkelen we op basis van de specifieke behoeften. We analyseren eerst wat je bedrijf nodig heeft en ontwikkelen daarop onze oplossingen. In overleg bekijken we de kosten/baten, en programmeren enkel die functionaliteiten die je werkelijk gebruikt.Te allen tijde zorgen wij ervoor dat de software gebruiksvriendelijk is, en gemakkelijk en flexibel uit te breiden of aan te passen.
Wij garanderen de klant kwalitatieve software en een efficiënte technische ondersteuning.

Meer weten over Eurocom Software BVBA ? Bezoek onze website www.eurocomsoftware.com

Waarom CarLog?

Intro2CarLog is ontstaan in samenwerking met een autoverhuurbedrijf omdat er geen bevredigend softwarepakket op de markt was. Er was geen oplossing tussen “Excel” en “pen & papier” en de dure softwarepakketten gebruikt door de internationale verhuurfirma’s. In eerste instantie werd CarLog ontwikkeld als eenvoudig intuïtief planningstool voor het beheer van het wagenpark.

Door de interesse van andere firma’s werd deze software op maat verder ontwikkeld als een softwarepakket voor iedereen toegankelijk. Bij de gebruikers van de versie 1.0 kwamen er diverse vragen om het pakket uit te breiden. In samenwerking met deze klanten werd de versie 2.0 ontwikkeld. De belangrijkste items in deze versie zijn:

  • Volledig flow vanaf contact via contract tot facturatie
  • Integratie van CarLog met de bedrijfswebsite
  • Management tool
  • Mobiele versie

De bestaande vragen van de klanten laten ons niet los, en verdere versies zijn zeker niet uit te sluiten.